Diana Walravens
Na jaren gewerkt te hebben als etaleur/decorateur, ben ik me verder gaan oriënteren in de wereld van creativiteit en coaching. Mijn basis is glas in lood. Als beeldend kunstenaar maak ik kleurrijke panelen en als docent geef ik les op de School voor de Kunsten in Roosendaal.
Tijdens lessen Contactclown in Nederland en België, ontdekte ik dat creativiteit nog makkelijker, leuker en interessanter in beweging komt met speelsheid, luchtigheid en plezier.

2 keer per maand geef ik een Kunstig en Zinnige workshop. Steeds een ander thema en met andere materialen. Zo kan je kennis maken met KDC, met mij maar vooral met jezelf.
Ik vind het belangrijk dat je in alle rust jouw eigenheid kunt ontdekken. Integer leid ik je langs je gedachten, waardoor overzicht, begrip en zelfs acceptatie kan ontstaan.

 

‘Als denken mag zakken naar je hart, wordt het danken’

Recensies:

We hebben gisteren hard gewerkt en dat werkt nog door. De stapjes, stipjes, puntjes worden gezet. Zeer vertrouwd om dat met jou te mogen doen. Het was goed. (Jeanne, Roosendaal)

vind het bijzonder om te zien hoe creativiteit ook zo helpend en verhelderend kan zijn. Dank je wel. Je doet mooi werk!!

De tekening heeft me heel veel gebracht vooral kracht vandaag. Voor mij werkt intuïtief creatief bezig zijn heel goed om alles te verwerken. (Sylvia , Roosendaal)

Het heeft ervoor gezorgd dat ik even stilgestaan heb naar wat me bezighoudt momenteel. Ik vond het erg fijn om te doen, ik ben totaal geen kunstzinnig type of zo, maar het bracht ook even een momentje van bezinning en innerlijke rust. (Marion uit Roosendaal)

En wat ik leuk vond: het hoeft van mijzelf niet mooi te zijn, gewoon lekker kleuren en de vakken invullen. Ik heb er plezier aan beleefd. (Wies Uit Amersfoort)